× Alle Rijbewijzen Auto Rijbewijs Motor Rijbewijs Aanhanger Rijbewijs Scooter/Bromfiets Rijbewijs
Instructeurs Les Methode Over Ons Contact
Theoriecentrum Online Theorie Leren Schrijf je nu in

Wij zijn verkeersschool Meurs

Verkeersschool Meurs. Een begrip in de regio als het gaat om het behalen van je rijbewijs. Of het nu gaat om een auto, motor, brommer of rijden met aanhanger.

Al sinds 1980 begeleiden we aankomende bestuurders naar dat felbegeerde document, het rijbewijs. En dat doen we met heel veel passie en enthousiasme.

Goed leren rijden is vanzelfsprekend voor de instructeurs van Verkeersschool Meurs en dat overbrengen op startende bestuurders is onze specialiteit.

Weerbaarheid in het verkeer, positieve mentaliteit, veiligheid voor bestuurder en deelnemend verkeer. Het gaat hier hand in hand In het tempo van iedere leerling werken we samen naar dat belangrijke praktijkexamen toe.

De begeleiding afgestemd op ieder individu zodat de kwaliteiten, rijvaardigheid en zelfredzaamheid getoond kunnen worden. We leggen de basis voor een bewuste rijstijl en veel rijplezier.

Start met lessen

Waarom kiezen voor rijschool Meurs?


RIS CERTIFICERING

Vrijwel uniek is dat onze instructeurs allemaal RIS gecertificeerd zijn. Rijden In Stappen is een methodiek waar verbetering en aandachtspunten snel inzichtelijk zijn. Een opleiding ontwikkeld mede door het CBR.

VEILIGHEID VOOROP

Veiligheid voor de leerlingen en deelnemend verkeer staat bij ons voorop. We werken aan een goede basis, vertrouwen en bewuste rijstijl.

Bijna 40 jaar ervaring

Wij geven al rijles sinds 1980 en zijn de opleider in autorijbewijzen uit de regio. Al ver voor de het CBR de RIS methode introduceerde maakte wij hier al gebruik van

Missie

Het is onze missie om aankomende bestuurders zo op te leiden dat zij verantwoord, weerbaar en met een juiste mentaliteit genieten van een leven lang rijplezier.

Wij zetten alles op alles om een leerling klaar te stomen om bij het eerste praktijexamen te slagen.

Een leerling zien opbloeien achter het stuur. Zelfverzekerd en vol vertrouwen. We staan met onze instructeurs klaar voor de leerling. Met veel geduld en ethousiasme. Tot met goed gevolg dat felbegeerde document in the pocket is.

Dit doen we ook wanneer een leerling een aanverwante stoornis heeft, zoals ADD, ADHD of PDD NOS. Onze instructeurs zijn gecertificeerd om deze leerlingen te begeleiden.

Missie rijschool meurs
1 dag een gratis up

Visie

Onze visie is persoonlijke aandacht voor ieder individu. Iedereen leert in een ander tempo. Iedereen heeft een eigen persoonlijkheid. En dus iedereen een eigen aanpak.

Onze lessen duren 60 minuten. Bij voorkeur rijden we 1,5 uur zodat er voldoende lesmomenten aan bod komen. Trainen op de vaardigheden totdat deze vanzelfsprekend zijn.

Onze kracht ligt in het vertrouwen, de basis voor een prettige rijles en ervaring. Zelfvertrouwen maakt het mogelijk om fouten te maken en fouten zijn goed voor de ontwikkeling.

Met een vaste instructeur werken wij in modules volgens de RIS Methode. Deze methodiek is in nauwe samenwerking met het CBR ontwikkeld.

Trots partner van