× Alle Rijbewijzen Auto Rijbewijs Motor Rijbewijs Aanhanger Rijbewijs Scooter/Bromfiets Rijbewijs
Instructeurs Les Methode Over Ons Contact
Theoriecentrum Online Theorie Leren Schrijf je nu in

De RIS Les Methode

De RIS Methode


In 4 gecontrolleerde stappen naar je rijbewijs.

De beste rijschool van
Zuidoost-Brabant

De beste rijschool van Zuidoost-Brabant
 1. 1
  Stap 1. Basis van de auto

  In stap 1 leer je alle basis onderdelen van de auto. Zo leer je dus hoe je de auto moet bedienen en hoe je deze kunt gaan beheersen. Stap 1 wordt afgesloten met een toets door een van onze rijleraren.

 2. 2
  Stap 2. Eenvoudige verkeerssituaties en manoeuvres.

  In stap 2 leer je hoe je met eenvoudige manoeuvres en verkeerssituaties moet omgaan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de verschillende snelheden op de wegen. Stap 2 wordt afgesloten met een toets van het CBR.

 3. 3
  Stap 3. Moeilijke bediening, beheersing, manoeuvres en situaties

  In stap 3 leer je de moeilijkere onderdelen van het autorijden. Zo leer je hoe je de auto kunt parkeren, de stop en go, de omkeeropdracht en achteruit in parkeren. Daarnaast leer je ook omgaan met complexere verkeerssituaties zoals voorrang verlenen. Dit onderdeel wordt afgesloten met de tussentijdse toets van het CBR.

 4. 4
  Stap 4. Veilig en verantwoord rijden.

  In stap 4 leer je hoe je straks als je rijbewijs hebt verder moet gaan als er geen instructeur meer naast je zit. Denk hierbij aan hoe je bijvoorbeeld met gladheid op de weg moet omgaan. Dit onderdeel wordt afgesloten met een praktijk rijexamen bij het CBR

Gemakkelijk online je theorie leren

Leren voor je theorie-examen voor de auto, motor of scooter was nog nooit zo makkelijk. Bij ons kun je geheel online je theorie leren met de VEKA Best module. Hier kunt u online proef theorie-examens maken en leren van uw fouten.

Online theorie leren