× Alle Rijbewijzen Auto Rijbewijs Motor Rijbewijs Aanhanger Rijbewijs Scooter/Bromfiets Rijbewijs
Instructeurs Les Methode Over Ons Contact
Theoriecentrum Online Theorie Leren Schrijf je nu in

Wij Zijn

Meurs Rijopleidingen

Robin Maas

Robin is al sinds 2008 in een van onze auto’s te vinden. Iemand iets kunnen leren is het leukste wat er is. Naast autorijden natuurlijk. Je rijbewijs behalen bestaat voor 60% uit kunnen autorijden en 40% uit zelfvertrouwen. Een leerling moest van de examinator de 1e links afslaan en reed een parkeerplaats op. Dat is geen straat zei de examinator. Waarop de leerling antwoord, jawel, het is een wasstraat. Dan blaakt een leerling van zelfvertrouwen. In mijn vrije tijd reis ik graag met mijn vriendin, van stedentrip tot verre vakantie.

Robin Maas
Jacqueline van Gils

Jacqueline van Gils

Jacqeline is getrouwd en heeft twee eigenwijze zoons die bij haar hebben leren autorijden. Het is een eer om het dierbaarste bezit van een ander onder jouw vleugels te nemen. Van fiets naar rijbewijs. Het blijft toch spannend. En zo ontzettend leuk. Als een leerling thuis komt en zegt ik kan fileparkeren. Alleen moest het niet in de file maar achter een auto. Raar hè pap? We werken met een heel hecht team. Het lijkt meer op familie Meurs dan Verkeersschool Meurs. Naast haar leuke werk gaat ze graag naar de bossen, wandelen met de hond. Relaxen of met vriendinnen op pad.

Joey van Gils

Mijn naam is Joey van Gils en ik ben het jongste lid van de Meurs familie. Ik ben een van de bovengenoemde eigenwijze maar leuke zoons, bij Jacqueline (mam) heb ik dan ook mijn rijbewijs gehaald. Kort daarop volgde al de opleiding tot instructeur, dit is mogelijk gemaakt door Wil. In 2009 ben ik als instructeur begonnen en heb sindsdien samengewerkt met bijna iedereen werkzaam hier bij Meurs. Om zelf in April 2020 bij Meurs te starten voelde daarom ook een beetje als thuiskomen. Buiten de lesauto ben ik graag met mijn gezin en voetbal bezig.

Joey van Gils

Harold Vrenken

Uit Valkenswaard komt onze Harold. Ook hij houdt van de afwisseling. Steeds een ander gezicht en een andere gebruiksaanwijzing. Het team, de sfeer onderling. Verkeersschool Meurs is een ontzettend leuk bedrijf. Je maakt van alles mee. Een leerling was zo verkouden dat we steeds moesten stoppen. Op mijn advies reed ze een uur rond met tissues in haar neus gepropt. Ik maakte eigenlijk een grapje. Dat is toch geweldig? Vader van zoon en dochter en partner van Lian, waar hij samen zoveel mogelijk geniet van het Bourgondische leven.

Harold Vrenken
Hannie Jansen

Hannie Jansen

Hannie is al sinds 1988 instructeur bij onze rijschool. Toch blijft het steeds opnieuw een uitdaging, er zit iedere keer een andere persoon naast je. Meurs zit in mijn hart en ik werk er met heel veel plezier! Of je nu met drie auto’s op twee rijstroken rijdt, ik en de leerling in het midden. Of dat ik letterlijk op mijn knieën viel voor de examinator omdat mijn hak in de automat bleef steken. Mijn bijzondere leerling met Asperger, wat een leermoment voor ons beide. Ik heb het zelfs voor elkaar gekregen dat politie-agenten mijn lekke band verwisselde bij het station. Al 37 jaar is iedere dag anders. Ik blijf hier tot aan mijn pensioen of nog langer! Met mijn kinderen, schoonzoon en kleindochter breng ik mijn vrije tijd door met gezellige activiteiten en heb ik alle tijd voor mijn sociale contacten.

Marc Fuchs

Marc vindt het leukst om mensen te mogen opleiden tot een veilige bestuurder.Volgens Marc is iedere leerling bijzonder op zijn/haar eigen manier. Dit maakt ook het vak van auto rij instructeur zo leuk voor hem. naast zijn werk als instructeur is hij graag bij zijn gezin en is hij coach van het voetbal team van zijn 12 jarige zoontje (sem).

Marc Fuchs

Klaar om te starten met lessen?

Wij helpen je graag verder