× Alle Rijbewijzen Auto Rijbewijs Motor Rijbewijs Aanhanger Rijbewijs Scooter/Bromfiets Rijbewijs
Instructeurs Les Methode Over Ons Contact
Theoriecentrum Online Theorie Leren Schrijf je nu in

Autorijbewijs halen bij Meurs

Lees hier alles over hoe je bij ons kunt lessen

Het Rijbewijs B

Het aantal van 35 uur rijles is speciaal door ons gekozen omdat de gemiddelde leerling dit aantal altijd wel nodig heeft.

Mocht dit aantal te veel of te weinig blijken dan worden deze uren los verrekent, je koopt op deze manier dus nooit te veel rijlessen in want als je ze niet nodig hebt dan betaalt de rijschool deze gewoon terug.

Ons uurtarief € 70,- p/60 minuten.

De theorie-box bevat een theorieboek en een code waarmee je via het internet thuis in je eigen tempo een complete cursus met zo`n 15 uur aan examentraining kunt volgen. Ook dit pakket geeft een examengarantie, volg je de cursus zoals de uitgever het geschreven en bedoeld heeft, slaag je geheid de 1e keer.

R.I.S. Methode.

De R.I.S.-lesmethode geeft je inzicht in je rijopleiding. In het praktijkboek wat je bij de 1e rijles van ons ontvangt worden je vordering en aandachtpunten per les genoteerd. Ook gaat de examinator van het C.B.R. in dit boek de evaluatie van je tussentijdse toets/ deeltoets 3 voor je opschrijven. Het C.B.R. heeft dus door deze manier van opleiden altijd zicht op jouw opleiding en weet op voorhand al wat je wel en niet gehad hebt. Al met al een opleiding en structuur werkend naar het gewenst niveau om je rijbewijs te kunnen halen. Onze ervaring is, dat doordat de leerling precies weet wat er van hem verwacht wordt, dit heel veel spanningen heeft weggenomen. Examen rijden is geen hobbel meer maar een logisch gevolg op je rijopleiding.

Wij zijn zeker van onze kwaliteit en trots op het feit dat meer dan 70 % de eerste keer slaagt voor het praktijkexamen. Daarom zijn wij de enige rijschool met een volledige examengarantie. In het pakket betaal je slechts eenmaal voor dit examen. Mocht je onverhoopt niet slagen zijn de kosten voor je herexamen voor onze rekening. Ongeacht hoeveel examens je nodig hebt. De enige voorwaarde is dat je het niveau blijft vasthouden en vier rijlessen volgt.

Premium pakket

€3164,95
-€169,95 Betalingskorting

€2995,- NU

  • - 35 uur rijles (60 min)
  • - Theorie-box (excl. CBR-theorie-examen)
  • - R.I.S. Begeleidingsboek
  • - Deeltoets 3
  • - praktijkexamen (CBR)
  • - Examengarantie
  • - Zowel schakelauto of automaat

Hoe werkt lessen bij ons ?

Wij lessen volgens de RIS methode

Met deze methode leren we je in stappen hoe je moet autorijden. De RIS methode is opgebouwd uit 4 modules die elk een eigen toets hebben om de module mee te behalen.

Naast de RIS methode voor de praktijk kun je bij ons gemakkelijk je autotheorie online leren. Ook kun je bij ons geheel via onze app je rijlessen inplannen bij jou eigen instructeur die je zelf kunt kiezen. Wil je precies weten hoe de ris methode werkt? Lees het hier.

meer over de RIS methode
RIS LES Methode

Klaar om te beginnen met lessen bij rijschool Meurs?

Start met Lessen