Over ons

Verkeersschool Meurs is al meer dan 30 jaar actief op het gebied van rijopleidingen. We staan voor kwaliteit en hebben een ware passie voor rijden en opleiden. Of het nu gaat om beheersing van het voertuig of sociaal rijgedrag: wij kunnen het iedereen leren. Soms lukt het meteen, soms heeft iemand wat meer tijd of oefening nodig. Maar uiteindelijk lukt het iedereen. Wij nemen daar de tijd voor. Sommigen noemen het geduld, wij noemen het vanzelfsprekend. Hoe meer fouten je maakt tijdens het lessen, hoe meer leermomenten je meepikt.

Ons slagingspercentage is hoog. Je hebt dus een grote kans dat je meteen de eerste keer slaagt voor je praktijkexamen! Mocht het de eerste keer niet lukken, dan betalen wij jouw herexamen. Je moet dan ondertussen wel je niveau vasthouden en minimaal 4 rijlessen bij ons volgen.

Wanneer je alle bijzondere verrichtingen goed onder de knie hebt en je zeker voelt op de weg, is meestal ook het moment aangebroken om het praktijkexamen af te leggen. Iedereen die bij ons de rijopleiding volgt en slaagt, kan met een gerust hart de weg op.

 

In 4 stappen je rijbewijs halen

Stap 1 icoon
Stap 1

Intake

Voordat je begint met lessen, maken wij graag even persoonlijk kennis met je. We gaan immers samen op weg naar jouw rijbewijs! Door deze intake kunnen we bijvoorbeeld inschatten wat jouw capaciteiten en je opnamevermogen zijn. Samen bespreken we hoe we de rijopleiding zo kunnen afstemmen dat hij perfect bij je past. Zo zorgen we er sámen voor dat deze optimaal verloopt.

Stap 2 icoon
Stap 2

Theorie

Een goede voorbereiding is het halve werk. Iedere oplossing die je in het verkeer gaat toepassen, vereist theoretische kennis. Wij helpen je daar graag bij. Veel theorie kun je al via internet leren. Eventuele boeken of dvd’s die je daarbij kunnen helpen zijn bij onze verkeersschool ook te koop. Maar heb je moeite met bepaalde onderdelen en krijg je bepaalde verkeersregels niet onder de knie of vind je het fijner om de theorie persoonlijk uitgelegd te krijgen? Dan verzorgen wij graag theorielessen voor aankomend bestuurders, van jong tot oud. Stap voor stap leer je dan de theorie, zodat je goed voorbereid theorie-examen kunt doen.

Stap 3 icoon
Stap 3

Rijlessen

We verzorgen losse rijlessen maar daarnaast bieden we ook een pakket aan. In dit pakket heb je 35 uur rijles, een Verkeersschool Meurs-proefexamen en het officiële CBR-examen. Onze ervaring leert dat dit aantal lessen gebruikelijk en nodig is om de leerstof over te brengen en iemand goed te leren rijden. Ben jij een talentvolle bestuurder? Dan heb je wellicht minder lessen nodig en betalen wij deze terug. Als je méér lessen nodig hebt, bijvoorbeeld om je wat zekerder te voelen op de weg, dan kun je uiteraard altijd lessen bijkopen.
Wij geloven in deze werkwijze en weten dat deze succesvol is. Daarom durven wij een examengarantie af te geven. Je betaalt dus altijd maar één CBR-examen. We komen je graag thuis ophalen, binnen een straal van 20 km rondom het CBR te Eindhoven is dit nooit een probleem.

Stap 4 icoon
Stap 4

Examen

Natuurlijk is een examen spannend, dat begrijpen wij. Je hebt immers lang gewerkt aan dat felbegeerde roze kaartje. Maar we weten ook dat je het examen pas aflegt als je er echt klaar voor bent. Je bent goed voorbereid en je hebt de vaardigheden om als een goede bestuurder de weg op te gaan. Eigenlijk voel je je al bestuurder, je moet het alleen nog even laten zien aan de examinator van het CBR. Zo zien wij het. Wij sturen je met een gerust hart op examen, zodra we overtuigd zijn van je kwaliteiten. Wij vinden een examen daarom niet zo spannend, we hebben er immers samen alles aan gedaan om je te leren autorijden. Het examen is een logische afsluiting van je rijopleiding.